HÍRLEVÉL
NÉV:
E-MAIL:
GALÉRIA
Legfrissebb hírek
SZÉP kártya elfogadóhely
 
 
 
 
 
 
 
 
Minősített erdei iskola
  
Minősített erdei iskola programjaink:
Mogyoróhegyi erdei iskola kicsiknek
Mogyoróhegyi erdei iskola nagyoknak                                       
Minősített erdei óvoda
 
 
 
 
 
Minősített programjaink:
Mogyoróhegyi erdei óvoda kicsiknek
(5-6 éveseknek)
Mogyoróhegyi erdei óvoda nagyoknak
(6-7 éveseknek) 
Állatbarát szálláshely
Ideális szálláshely kutyával érkező vendégeinknek! Ne hagyja otthon kedvencét!
 
HungaryCard
 
 
 
 
 
 
 
10% kedvezmény a szállásdíjból! 
Hírek
2014.12.12.
December 12-én véget ért az adventi készülődés. Négy héten keresztül minden napra jutott egy-két osztálynyi gyermek, akikkel együtt készültünk Karácsonyra. 

2014.11.04.
Megtelt az Erdei Művelődés Háza november 4-e estéjén. Ünnepélyes keretek között ma nyílt meg a Héttorony Fesztivál, Makovecz Imre szellemiségét továbbadó építészeti és zenei fesztiválsorozat.

2014.10.22.
Két esztendeje indult útjára a Budai Fonó Zeneház szervezésében a Makovecz Imre örökségét felvonultató Héttorony Fesztivál. 2014-ben abban az elismerésben részesültünk, hogy az Erdei Művelődés Házában szervezik meg a fesztiválindító rendezvényt. 

2014.08.26.
Mezei puzzle és az elvarázsolt fa készült el munkatársaink művészkeze nyomán az utóbbi hetekben. A hamarosan kezdődő őszi erdei iskolák során már a gyerekek is megismerhetik a természet újabb titkait a játékok segítségével. 

2014.07.13.
Játékos kísérletek címet kapta az az új foglalkozásunk, amely a fizika és a kémia világába invitálja az erdei iskolás és táborozó gyermekeinket. 

2014.07.13.
Nagy sikere volt Futurobinak, a jövőből jött kis robotnak. Július 10-én több, mint hetven gyermeket varázsolt el az Erdei Művelődés Házában. 

< Vissza     Előre >